Bedrijfshuisvesting

Bedrijvencomplex De Dyckerhof – Naaldwijk

Bedrijvencomlex De Dyckerhof aan de Koopmanstraat te Naaldwijk bestaat uit een L-vormig gebouw, waarvan de lange zijde 200 meter lang is. Het gebouw schermt het bedrijventerrein De Woerd af van de nieuwe woonwijk Floriëndaal. De kantoorgedeelten steken naar voren en zijn opgetrokken uit een oranje-rode handvorm steen.

projectsite oplevering: 2018

Trade Park Vennestraat (TPV!) – Lisse

Bedrijfsunits in prefab beton in Lisse. De afwisselende bekleding van uitgewassen beton met een instrooilaag van split en aluminium golfplaat zorgt voor een stemmige, chique uitstraling in het gebied.

projectsite oplevering: 2018

Bedrijfsgebouw Koppeltron – Naaldwijk

Bedrijfsgebouw met bewerkingshal voor Koppeltron aan de Koopmanstraat in Naaldwijk. Het gebouw heeft een twee lagen hoge entreehal gemarkeerd door een thermisch verzinkt portaal, welke benut kan worden voor reclame. De kantoren bevinden zich achter de gevels met volkern-panelen voorzien van houtstructuur.

oplevering: 2009

Bedrijvencomlex Molenwatering – Naaldwijk

Bedrijfsverzamelgebouw aan de Slotenmakerstraat te Naaldwijk. Het gebouw heeft twee binnenhoven welke gemarkeerd worden door een reclamezuil. Een band van metalen golfbeplating verbindt de verschillende volumes met elkaar. Door het gebruik van verschillende profileringen en kleuren van de beplating en een robuuste aubergine baksteen is …

Lees verder…

Bedrijvencomlex Molenwatering – Naaldwijk

Bedrijfsverzamelgebouw aan de Slotenmakerstraat te Naaldwijk. Het gebouw heeft twee binnenhoven welke gemarkeerd worden door een reclamezuil. Een band van metalen golfbeplating verbindt de verschillende volumes met elkaar. Door het gebruik van verschillende profileringen en kleuren van de beplating en een robuuste aubergine baksteen is een verrassend lijnenspel gerealiseerd.

Oplevering: 2007

oplevering: 2007

gebouw Havenstaete – Nieuwegein

Bedrijfsverzamelgebouw “Havenstaete” te Nieuwegein is gelegen aan de Gelderlandhaven langs de uitvalsweg naar de A27 op industrieterrein De Wiers. Het complex bestaat uit 26 bedrijfsunits in diverse maten.

oplevering: 2004

Bedrijvencomplex – Odijk

Vijf bedrijfsunits en een autowasstraat in het centrum van Odijk, gerealiseerd op het terrein van een voormalig garagebedrijf. Het plan is gekoppeld aan de supermarkt met twee appartementen aan De Meent.

oplevering: 2003

kantoorgebouw – Leusden

Kantoorgebouw in L-vorm aan de Fokkerstraat te Leusden. Het gebouw vormt samen met het naastliggende kantoor een ensemble wat tot uitdrukking komt in de gekozen materialisering in crême-kleurige betonsteen. Langs de groene zône is voor een ingetogen donkere strengperssteen gekozen. De entreehal heeft een indrukwekkende vide van drie …

Lees verder…

kantoorgebouw – Leusden

Kantoorgebouw in L-vorm aan de Fokkerstraat te Leusden. Het gebouw vormt samen met het naastliggende kantoor een ensemble wat tot uitdrukking komt in de gekozen materialisering in crême-kleurige betonsteen. Langs de groene zône is voor een ingetogen donkere strengperssteen gekozen. De entreehal heeft een indrukwekkende vide van drie verdiepingen.

Oplevering: 2001

oplevering: 2001