Winkels

Spar supermarkt – Asperen

De bestaande Attent supermarkt is uitgebreid en omgedoopt tot Spar. De entree is gedraaid naar het plein en geaccentueerd door een portaal waarbinnen de reclame geplaatst is. Met de toevoeging van een langskap is aansluiting gevonden met de omliggende woonbebouwing.

oplevering: 2016

Spar supermarkt – Kortgene

Verplaatsing van de bestaande Spar supermarkt aan de Hoofdstraat naar het voormalige pand van de Rabobank even verderop.
Het bestaande pand heeft een nieuw gezicht gekregen en vormt de entree van de supermarkt, welke op het gehele perceel naar achteren gebouwd wordt.

oplevering: 2015

Winkelcentrum De Doorslag – Nieuwegein

Een vervallen winkelcentrum in de wijk De Doorslag in Nieuwegein is getransformeerd tot een toegankelijk, eigentijds centrum. De bestaande passage is dichtgezet door de supermarkt uit te breiden. De snackbar en de bloemisterij zijn 180 graden gedraaid en hebben een entree aan het parkeerplein gekregen. Door een geknikte reclame-constru …

Lees verder…

Winkelcentrum De Doorslag – Nieuwegein

Een vervallen winkelcentrum in de wijk De Doorslag in Nieuwegein is getransformeerd tot een toegankelijk, eigentijds centrum. De bestaande passage is dichtgezet door de supermarkt uit te breiden. De snackbar en de bloemisterij zijn 180 graden gedraaid en hebben een entree aan het parkeerplein gekregen. Door een geknikte reclame-constructie voor de gevels te plaatsen is een ruimtelijke spanning gecreëerd met de bestaande schuine daken. De wit geschilderde metselwerkgevels zijn schoongemaakt en de shingle-daken zijn voorzien van een zinken dakbedekking.

Oplevering: 2005

oplevering: 2005

Supermarkt – Pijnacker

Solitaire supermarkt met parkeerdak aan de Nootdorpseweg in Pijnacker. Ontworpen voor Edah, later gewijzigd in Plus. Het parkeerdak wordt aan het zicht onttrokken door hoge gemetselde borstweringen. Uitvoering in bordeaux-rode bonte baksteen onderbroken door aluminium golfplaten en betonnen elementen.

oplevering: 2001

Winkelcentrum Sterrenhof – Spijkenisse

Met de uitbreiding van de twee supermarkten is het destijds verouderde winkelcentrum, gelegen in de wijk Sterrenkwartier, geheel gerevitaliseerd. Door de bestaande benauwende passages door te breken en te voorzien van transparante overkappingen is het uitnodigend karakter versterkt. Met verzinkte roosters aan de gevel zijn bestaande on …

Lees verder…

Winkelcentrum Sterrenhof – Spijkenisse

Met de uitbreiding van de twee supermarkten is het destijds verouderde winkelcentrum, gelegen in de wijk Sterrenkwartier, geheel gerevitaliseerd. Door de bestaande benauwende passages door te breken en te voorzien van transparante overkappingen is het uitnodigend karakter versterkt. Met verzinkte roosters aan de gevel zijn bestaande oneffendheden aan het zicht onttrokken. De bestaande waterpartij is vergroot en in de uitbreiding geïntegreerd.

Oplevering: 2001

oplevering: 2001