Trade Park Vennestraat Lisse
Verkoop fase 2 gestart!

Aan de rand van Lisse, omringd door de prachtige Duin- en Bollenstreek, ligt Trade Park Vennestraat. Op deze zeer gewilde locatie worden in samenwerking met Hercuton schitterende bedrijfspanden ontwikkeld. Bent u op zoek naar een eigentijds en representatief bedrijfspand, dan is Trade Park Vennestraat bij uitstek de plek waar uw bedrij …

Lees verder…

Trade Park Vennestraat Lisse
Verkoop fase 2 gestart!

Aan de rand van Lisse, omringd door de prachtige Duin- en Bollenstreek, ligt Trade Park Vennestraat. Op deze zeer gewilde locatie worden in samenwerking met Hercuton schitterende bedrijfspanden ontwikkeld. Bent u op zoek naar een eigentijds en representatief bedrijfspand, dan is Trade Park Vennestraat bij uitstek de plek waar uw bedrijf moet zitten. Fase 1 is inmiddels in aanbouw en er zijn nog enkele bedrijfsunits beschikbaar!
Kijk voor meer informatie op de website.

Floriƫndaal in Naaldwijk
De laatste fase in het najaar in verkoop!

De bouw van de tweede fase is in volle gang en deze fase is geheel uitverkocht. Start verkoop fase 3 in het najaar!
Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website.

De3Rivieren Ridderkerk
Ongekend mooi wonen aan de rivier!

In de schitterende woontoren Onyx is nog 1 appartement te koop! Kijk snel op de projectsite om te zien hoe snel u al spannend kunt wonen aan de rivier.

De Dyckerhof Naaldwijk
Unieke combinatie van wonen en werken!

In het nieuwe bedrijvencomplex De Dyckerhof is fase 1 geheel uitverkocht! Altijd al gedroomd van een woning naast uw bedrijf? Grijp dan snel uw kans en schrijf u in voor fase 2! Houd de website in de gaten voor meer informatie.