Trade Park Vennestraat Lisse
Verkoop fase 2 gestart!

Aan de rand van Lisse, omringd door de prachtige Duin- en Bollenstreek, ligt Trade Park Vennestraat. Op deze zeer gewilde locatie worden in samenwerking met Hercuton schitterende bedrijfspanden ontwikkeld. Bent u op zoek naar een eigentijds en representatief bedrijfspand, dan is Trade Park Vennestraat bij uitstek de plek waar uw bedrij …

Lees verder…

Trade Park Vennestraat Lisse
Verkoop fase 2 gestart!

Aan de rand van Lisse, omringd door de prachtige Duin- en Bollenstreek, ligt Trade Park Vennestraat. Op deze zeer gewilde locatie worden in samenwerking met Hercuton schitterende bedrijfspanden ontwikkeld. Bent u op zoek naar een eigentijds en representatief bedrijfspand, dan is Trade Park Vennestraat bij uitstek de plek waar uw bedrijf moet zitten. Fase 1 is inmiddels gereed en er zijn nog slechts drie bedrijfsunits beschikbaar!
Kijk voor meer informatie op de website.

Floriƫndaal in Naaldwijk
De laatste fase in verkoop!

De bouw van de tweede fase is nagenoeg voltooid en deze fase is geheel uitverkocht. Verkoop fase 3 gestart!
Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website.

De Dyckerhof Naaldwijk
Unieke combinatie van wonen en werken!

In het nieuwe bedrijvencomplex De Dyckerhof is fase 1 geheel uitverkocht! Altijd al gedroomd van een woning naast uw bedrijf? Grijp dan snel uw kans. De verkoop van de tweede fase is gestart! Kijk op de website voor meer informatie.