Dever Business Park Lisse
Verkoop gestart!

Aan de rand van Lisse, omringd door de prachtige Duin- en Bollenstreek, ligt Dever Business Park. Op deze zeer gewilde locatie worden in samenwerking met Hercuton schitterende bedrijfspanden ontwikkeld. Bent u op zoek naar een eigentijds en representatief bedrijfspand, dan is Dever Business Park bij uitstek de plek waar uw bedrijf moet …

Lees verder…

Dever Business Park Lisse
Verkoop gestart!

Aan de rand van Lisse, omringd door de prachtige Duin- en Bollenstreek, ligt Dever Business Park. Op deze zeer gewilde locatie worden in samenwerking met Hercuton schitterende bedrijfspanden ontwikkeld. Bent u op zoek naar een eigentijds en representatief bedrijfspand, dan is Dever Business Park bij uitstek de plek waar uw bedrijf moet zitten.
Kijk voor meer informatie op de website.

Floriëndaal in Naaldwijk
Eerste fase uitverkocht!

De eerste fase van Floriëndaal is geheel uitverkocht! De verkoop van de tweede fase is gestart.
Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website.

De3Rivieren Ridderkerk
Ongekend mooi wonen aan de rivier!

De compleet ingerichte modelwoningen zijn op afspraak te bezichtigen. Er zijn nog diverse appartementen te koop! Kijk snel op de projectsite om te zien hoe snel u al spannend kunt wonen aan de rivier.

De Dyckerhof Naaldwijk
Unieke combinatie van wonen en werken!

In het nieuwe bedrijvencomplex De Dyckerhof is nog slechts één bedrijfspaviljoen met woonkavel te koop! Altijd al gedroomd van een vrijstaande woning naast uw bedrijf? Grijp dan snel uw kans! Kijk op de website voor meer informatie.