Bedrijvencomplex De Dyckerhof – Naaldwijk

Unieke combinatie van wonen en werken in Naaldwijk! In fase 2 van het bedrijvencomplex De Dyckerhof worden hoogwaardige bedrijfsunits ontwikkeld, waarbij de mogelijkheid bestaat om tevens een aangrenzende woning af te nemen. De woningen komen aan de achterzijde van het complex in de nieuwe villawijk Floriëndaal.

Bezoek projectsite

Trade Park Vennestraat (TPV!) – Lisse

Ontwikkeling van 58 hoogwaardige bedrijfsunits aan de Vennestraat te Lisse. De bouw van de eerste fase is gestart en er zijn nog enkele units beschikbaar. Verkoop tweede fase in volle gang! Kijk op de projectsite voor meer informatie!

Bezoek projectsite

Villapark Floriëndaal – Naaldwijk

Fase 2 van Floriëndaal is in aanbouw en geheel uitverkocht. De verkoop van fase 3 start in het najaar van 2018. Houdt de website in de gaten!

Bezoek projectsite

De3Rivieren – Gebouw Onyx – Ridderkerk

In Ridderkerk-Slikkerveer is aan de rivier een prachtige woontoren gerealiseerd. Vanuit de appartementen (één per verdieping!) heeft u rondom een weergaloos uitzicht over het rivierenlandschap met de wereldberoemde molens van Kinderdijk. In de toren is nog slechts 1 appartement te koop. Kijk daarom snel op de website!

Bezoek projectsite