Winkels en woningen – Oldebroek

Binnenkort wordt gestart met de bouw van een Boni-supermarkt met winkels en 12 appartementen, waarvan 6 voor starters met prachtig uitzicht over de weilanden. De verkoop van de appartementen is in volle gang. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Pleiter Makelaars tel. 0525-631465.

Spar supermarkt – Asperen

Uitbreiding van een bestaande Attent supermarkt naar een Spar 4.0 supermarkt.

Dever Business Park – Lisse

Ontwikkeling van hoogwaardige bedrijfsunits aan de Vennestraat te Lisse. Kijk op de projectsite voor meer informatie!

Bezoek projectsite

Spar supermarkt – Kortgene

Ontwikkeling van een nieuwe Spar supermarkt in het voormalige pand van de Rabobank aan de Hoofdstraat te Kortgene. De bestaande Spar is naar deze nieuwe winkel verhuisd.

Villapark Floriëndaal – Naaldwijk

De eerste fase van Floriëndaal is uitverkocht! De verkoop van fase 2 is gestart.

Bezoek projectsite

Bedrijvencomplex De Dyckerhof – Naaldwijk

Unieke combinatie van wonen en werken in Naaldwijk! In het bedrijvencomplex De Dyckerhof zijn nog slechts enkele statige bedrijfspaviljoens te koop, waarbij de mogelijkheid bestaat om tevens een aangrenzende woonkavel af te nemen. De woonkavels liggen aan de achterzijde van het comlex in de nieuwe villawijk Floriëndaal.

Bezoek projectsite

De3Rivieren – Gebouw Onyx – Ridderkerk

In Ridderkerk-Slikkerveer is aan de rivier een prachtige woontoren gerealiseerd. Vanuit de appartementen (één per verdieping!) heeft u rondom een weergaloos uitzicht over het rivierenlandschap met de wereldberoemde molens van Kinderdijk. In de toren zijn nog enkele appartementen te koop. Kijk daarom snel op de website!

Bezoek projectsite

De3Rivieren – Gebouw-U – Ridderkerk

In de monumentale fabrieksloods Gebouw-U zijn nog diverse appartementen te koop van 150 – 300 m2! De appartementen hebben een industriële uitstraling en zijn prachtig gelegen aan de rivier De Nieuwe Maas in Slikkerveer. Spannend wonen was nooit zo dichtbij!

Bezoek projectsite